Σημαντικό τουρνουά από την Καρδίτσα με Προμηθέα Π., ΠΑΟΚ και Λάρισα

Με σύνθημα «Επιστροφή στα γήπεδα» και… φόντο την προετοιμασία ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεων η Καρδίτσα διοργανώνει ένα πολύ σημαντικό τουρνουά. Το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της πόλης ο ΑΣΚ θα φιλοξενήσει τους Προμηθέα Πάτρας, ΠΑΟΚ και Λάρισας, με «συνοικοδεσπότη» την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
«Επιστροφή στα γήπεδα με λάμψη αστέρων», λοιπόν, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, που επισημαίνει: «Ο Α.Σ.Καρδίτσας αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο, για τη συμβολή τους στη διοργάνωση αυτού του πολύ σημαντικού τουρνουά. Είναι ξεχωριστό το ενδιαφέρον και η ευαισθησία που δείχνουν για την ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής μας, ειδικά σε μια περίοδο που το ζητούμενο είναι η ασφαλής επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα.

Άλλωστε, να μην ξεχνούμε πως το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και υλοποίησε και λειτουργεί ο Δήμος Καρδίτσας, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της χώρας, με εξαιρετικές συνθήκες ασφάλειας και άνεσης για φιλάθλους και αθλούμενους.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και στον περιβάλλοντα χώρο, το κυλικείο του γηπέδου λειτουργεί κανονικά και το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί μια διοργάνωση που φέρνει στην Καρδίτσα αστέρες του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ και δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να επιστρέψουν με ασφάλεια στα γήπεδα και να απολαύσουν θέαμα υψηλού επιπέδου.
Οι συμμετοχές φανερώνουν τη δυναμικότητα του τουρνουά και ανεβάζουν στα ύψη τις προσδοκίες για υψηλό θέαμα. Μπορεί οι ομάδες να βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, όμως η ποιότητα των αθλητών αλλά και των προπονητών που μετέχουν, υπόσχονται ξεχωριστές στιγμές».