Σιγκούνας: «Οι καλές ομάδες κρίνονται στις λεπτομέρειες»

sigkounasΚάνοντας μία εκπληκτική ανατροπή η Κύμη χάρη στο τρίποντο του Αλέξανδρου Σιγκούνα πήρε το «διπλό» επί του Εθνικού παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο 28χρονος φόργουορντ μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και τα σημεία στα οποία κρίθηκε το ματς, αλλά και το επόμενο καθοριστικό ντέρμπι με τον Φαρο που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

«Είναι μία νίκη που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι καλές ομάδες κρίνονται στις λεπτομέρειες, όταν τις κάνεις σωστά καταφέρνεις να παίρνεις τέτοιες νίκες εναντίον μεγάλων ομάδων όπως είναι αυτή του Εθνικού. Τα λόγια περιττά, μένει ακόμα ένας αγώνας στην έδρας μας, ένας τελικός, αν κερδίσουμε η ομάδα ανεβαίνει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη όλων, για τη στήριξη στα δύσκολα, στους συμπαίκτες μου που δουλεύουμε σκληρά».

Για αυτό που άλλαξε στην τέταρτη περίοδο με αποτέλεσμα η Κύμη να επιστρέψει από το -12, ο Σιγκούνας ανέφερε: «Έπρεπε να μείνουμε ενωμένοι, είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, γίναμε πιο σκληροί, μαζέψαμε τα ριμπάουντ και έτσι άλλαξε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για μεγάλο διάστημα, αλλά όπως είπα οι μεγάλες ομάδες κρίνονται στις λεπτομέρειες, κάναμε στο τέλος δύο πράγματα σωστά και καταφέραμε να αλλάξουμε το παιχνίδι».