Σκαραφίγκας: “Η χρονιά δεν ήταν καλή σε σχέση με το στόχο”

Ο Γυμναστικός ολοκλήρωσε τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ήττα από τον Πανιώνιο. Πλέον απομένει ένα ματς για να κλείσει το… κεφάλαιο Α2 και να κοιτάξει η ομάδα της Λάρισας τη νέα σεζόν. “Σίγουρα η χρονιά δεν ήταν καλή σε σχέση με τον στόχο της ομάδας”, σχολίασε μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο ο προπονητής του Γυμναστικού Γιώργος Σκαραφίγκας, που πάντως κράτησε κάποια θετικά στοιχεία από τους παίκτες του από την αναμέτρηση με τους νεοσμυρνιώτες.

“Για το συγκεκριμένο ματς με τον Πανιώνιο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου”, πρόσθεσε και συνέχισε: “Έδειξαν ότι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, μπορέσαμε να διεκδικήσουμε ως ένα σημείο το παιχνίδι, αλλά όταν έγινε πολύ «physical game» και άρχισαν οι διαιτητές να σφυρίζουν πάρα πολύ τις επαφές, λόγω ελλείψεων και τραυματισμών, μείναμε από δυνάμεις και από παίκτες και εκεί έγειρε η πλάστιγγα υπέρ του Πανιωνίου”.

Κατέληξε δε ότι “… κλείσαμε την χρονιά με μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και θα συνεχίσουμε από Δευτέρα να δουλεύουμε”, δίνοντας έτσι και το στίγμα της επόμενης μέρας στον σύλλογο.