Σκαραφίγκας: «Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό»

Τον Φάρο Κερατσινίου υποδέχεται αύριο (18/3, 17:00) στο κλειστό της Νεάπολης ο Γυμναστικός, σε μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, διότι ο αντίπαλός του συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Ωστόσο ο ΓΣΛ, έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αύριο θα παλέψει «με νύχια και με δόντια» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε καθώς αρκετοί παίκτες αρρώστησαν λόγω ιώσεων μέσα στην εβδομάδα, γεγονός που δυσκόλεψε την προετοιμασία της για το εν λόγω ματς. Αύριο όμως είναι έτοιμοι όλοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να αγωνιστούν προσφέροντας στην ομάδα ότι καλύτερο μπορούν.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Σκαραφίγκας θα σημειώσει: «Αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα με τους παίκτες μας αυτή την εβδομάδα λόγω ιώσεων, όμως δουλέψαμε και αν και ταλαιπωρημένοι αρκετά, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε από αυτό το ματς ότι καλύτερο μπορούμε και με την βοήθεια του κόσμου που ελπίζουμε να μας τιμήσει με την παρουσία του στο γήπεδο.

Όσο για τον Φάρο είναι μια ομάδα που την θεωρώ ίσως την καλύτερη της κατηγορίας σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό της. Με αρκετούς της παίκτες έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και είναι πολύ ταλαντούχοι και με προσωπικότητα.
Εμείς θα παίξουμε δυνατά και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».