Σκαραφίγκας: «Πρέπει να κάνουμε μια εκτός έδρας νίκη»

O ΓΣΛ γνώρισε βαριά ήττα από τον Φάρο Κερατσινίου και ο Γιώργος Σκαραφίγκας στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση ανέφερε πως η ομάδα του αδίκησε τους εαυτό της.

«Εξαρχής η αποστολή μας ήταν δύσκολη, λόγω του βαθμού δυσκολίας του αντιπάλου που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Σίγουρα μας ενοχλήσανε και μας επηρεάσανε οι ιώσεις που ταλαιπώρησαν τους παίκτες μου, ειδικά ο Γκιουλέκας ήταν πολύ επηρεασμένος, όπως και ο Νίκολιτς και γι’ αυτό όσο μπορέσαμε τους προφυλάξαμε.

Ο στόχος μας ήταν καθαρά να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά μείναμε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, αδικήσαμε τους εαυτούς μας από προσπάθεια και από άμυνα. Ότι προβλήματα και να έχουν οι παίκτες, νομίζω ότι δεν βγάζουν αυτό που πρέπει σαν προσπάθεια, ενώ μπάσκετ μπορούν να παίξουν πολύ.

Εγώ προτιμώ όμως να βγάλουν λιγότερο μπάσκετ και περισσότερη προσπάθεια για να έχουμε τύχη στο επόμενο ματς που για μένα είναι το πιο σημαντικό από όλα. Αν θέλουμε να κάνουμε μια μικρή υπέρβαση, όσο δύσκολο και να είναι, πρέπει να κάνουμε μια εκτός έδρας νίκη».