Σκληρή δουλειά μετά την ξεκούραση

nipergialis_koroivos-omadikiΗ νίκη και συνάμα η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί της ΑΕΚ έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας στις τάξεις του Κοροίβου.  Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι παίκτες και τεχνικό τιμ δεν χάνουν τον προσανατολισμό τους και συνεχίζουν να προετοιμάζονται για το βασικό τους στόχο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που δεν είναι άλλος από το εξαιρετικά απαιτητικό πρωτάθλημα.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσουν στην τύχη του το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου. Κάθε άλλο, καθώς θα υπάρξει η έμφαση που απαιτείται, ώστε η ομάδα να παλέψει όσο περισσότερο μπορεί απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Μετά από το ρεπό της Κυριακής, σήμερα ξεκίνησαν και πάλι οι προπονήσεις, που είναι διπλές. Σήμερα, οι παίκτες γυμνάστηκαν για 2+2 ώρες, ενώ όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα ανεβαίνει και η ένταση, με το τεχνικό τιμ να δίνει έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην τακτική.΄Το ευχάριστο για τον Βασίλη Νιπεργιάλη είναι πως δεν αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.