Σκουλίδας: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

skoulidasΣπουδαία νίκη, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, πανηγύρισε το Περιστέρι, επί του Φίλιππου Βέροιας. Εξαιρετική εμφάνιση για τους νικητές, πραγματοποίησε ο Διονύσης Σκουλίδας, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Διονύση, απέναντι στον Φίλιππο, είχατε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι υπερτερήσατε;

«Νομίζω ότι πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα ριμπάουντ. Επίσης, ήμασταν υπομονετικοί στην επίθεση. Παρόλο που μας έδιναν αρκετά ελεύθερα σουτ, εμείς ψάχναμε τη δεύτερη και τρίτη πάσα και βγάλαμε πολλές καλές φάσεις».

Παρά τη νίκη που πετύχατε, παραμένετε στην ουρά της βαθμολογίας. Σας δημιουργεί πίεση αυτό; Πιστεύεις ότι έχετε αδικήσει τους εαυτούς σας μέχρι τώρα; 

«Σίγουρα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, αυτό είναι δεδομένο. Έχουμε πολύ καλό σύνολο και αυτή η νίκη, μας δίνει την ψυχολογία να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Επόμενος αντίπαλος, είναι η Δόξα Λευκάδας. Τι πιθανότητες δίνεις να πάρετε τη νίκη;

«Επειδή μας ξέρω καλά, η νίκη που πήραμε, θα μας ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Λευκάδα. Αν δεν αγχωθούμε λόγω του γεγονότος ότι είμαστε στην τελευταία θέση, δίνω πολλές πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη».