skoulidasΗ προσπάθεια τόσων χρόνων απέδωσε καρπούς για τον Διονύση Σκουλίδα. Ο 18χρονος διεθνής μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου τη Εθνικής ομάδας αλλά και για τον γεγονός πως έπρεπε να παίζει άμυνα πάνω στον σταρ των Τούρκων Κορκμάζ.

«Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα, με έπιασαν τα κλάματα στο τέλος. Ολο το χρόνο δουλεύουμε γι’ αυτό. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που δίνει 10 ευρώ μέσα στην κρίση για τα παιδιά που ίσως να είναι το μέλλον του μπάσκετ. Στιγμή της δικαίωσης για εμάς, εμείς οι τρεις (Χαραλαμπόπουλος και Παπαγιάννης) είμαστε χρόνια μαζί, φίλοι εκτός και εντός γηπέδου. Ο Βασίλης είναι μεγάλος παίκτης, του εύχομαι τα καλύτερα. Δικαίωση για την προσπάθεια τόσων μηνών.

Οσον αφορά το μέλλον του: «Αποφάσισα να μείνω στο Περιστέρι, να έχω χρόνο συμμετοχής, γιατί δεν είμαι καλός στο να διαβάζω το πικ εν ρολ και στο ένας εναντίον ενός. Ηθελα να δουλέψω μαζί με ανθρώπους που έχω δίπλα μου.

Σε ερώτηση για την άμυνα που έπαιξε πάνω στον Κορκμάζ αποκάλυψε: «Είπα φέρτε μου τον Κορκμάζ. Ήθελα να είναι μόνο αυτή δουλειά μου, να τον κυνηγάω παντού. Η άμυνα είναι θέμα θέλησης και καρδιάς».