Σκουλίδας: «Μπορούμε πολύ καλύτερα…»

Η Εθνική Παίδων έκανε το “3 στα 3” στο Ευρωμπάσκετ U16 του Κιέβου, πάλι όμως έδειξε μόνο ένα δείγμα του τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Αυτό υποστηρίζει ο Διονύσης Σκουλίδας, ο οποίος περιμένει πολύ περισσότερα από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη συνέχεια του τουρνουά.

«Θεωρώ πως παίξαμε πάρα πολύ καλά ειδικά στην άμυνα, αν και σε κάποια σημεία χαλαρώσαμε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Αυτή η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική γιατί μας έδωσε την πρωτιά. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι επειδή όχι μόνο παίξαμε ως ομάδα, αλλά δώσαμε όσα είχαμε στο παρκέ. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλύτερα. Και πιστεύω πως θα το κάνουμε στην συνέχεια. Ομως, είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε κάνει ως εδώ» τόνισε ο γκαρντ του Περιστερίου.

«Στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Κοιτάμε ένα ένα τα ματς και δεν βιαζόμαστε. Θα δώσουμε όσα έχουμε και σιγά σιγά ελπίζουμε να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα» είπε για τη συνέχεια ο Σκουλίδας, προσθέτοντας για το ρεπό που θα έχει η ομάδα την Κυριακή: «Η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση. Αύριο το πρωί έχουμε ρεπό, αλλά το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση ώστε να μην χάσουμε την φόρμα μας».