Σοκ στον Πανιώνιο, νεκρός ο Ντόνοβαν Μάρσαλ!
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τα σωματεία…

Κεραυνός «χτύπησε» τον Πανιώνιο, αλλά και το μπάσκετ με την είδηση ότι ο Ντόνοβαν Μάρσαλ σκοτώθηκε σε τροχαίο στις ΗΠΑ! Ο εκπρόσωπος του παίκτη έκανε γνωστή την τραγική είδηση, που σοκάρει τόσο τους «κυανέρυθρους», που πρόσφατα ανακοίνωσαν την απόκτησή του, όσο και τον χώρο του μπάσκετ.

«Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Αμερικανός αθλητής μας “συστήθηκε” με τον Αμύντα στην περασμένη Elite League και η συνολική του παρουσία τον έφερε με μεταγραφή στον Πανιώνιο, για την επόμενη.
Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ για την απώλεια του Αμερικανού αθλητή.

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του Ντόνοβαν Μάρσαλ, όπως επίσης και στην πρώην ομάδα του, τον Αμύντα, αλλά και στην ομάδα που είχε συμφωνήσει για την τρέχουσα χρονιά, τον Πανιώνιο. Ευχή μας να είναι το τελευταίο θύμα τροχαίου και η περσινή του παρουσία του να αποτελέσει πρότυπο για τις επόμενες γενιές!
Προτείνουμε στην Ομοσπονδία εάν είναι εφικτό κάποιο από τα βραβεία στο τέλος της σεζόν ή κάποιο από τα Κύπελλα να έχει το όνομα του!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!», αναφέρει η ανακοίνωση της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας

«Δε το χωράει ο ανθρώπινος νους…
Θλίψη σε ολόκληρη την Elite League, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Ντόνοβαν Μάρσαλ, ενός αθλητή που κόσμησε με την παρουσία του τα παρκέ της κατηγορίας με τη φανέλα του Αμύντα και φέτος επρόκειτο να αγωνιστεί στον Πανιώνιο.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ, στην μέχρι πρότινος ομάδα του, Αμύντα, αλλά και τον Πανιώνιο με τον οποίο είχε συμφωνήσει για τη νέα χρονιά.
Ας αναπαυτεί εν ειρήνη…», αναφέρει η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου

«Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που δεν θες να πιστέψεις… Λίγες μόλις ημέρες έπειτα από την μεταγραφή του στον Πανιώνιο από τον Αμύντα, ο Ντόνοβαν Μάρσαλ έχασε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουλίου τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις ΗΠΑ.
Η μπασκετική οικογένεια της ΦΕΑ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά στην οικογένεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ Τζόνσον, του Πανιωνίου και του Αμύντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», αναφέρει η ανακοίνωση της ΦΕΑ.

«Τα «χτυπήματα» συνεχίζονται…», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ΠΣΑΚΚ και συνεχίζει: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του Ντόνοβαν Μάρσαλ.
Την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα ψάχνει μια… άσπρη ημέρα μετά τα απανωτά «χτυπήματα» που έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες με τις φονικές πυρκαγιές και έχει… μαυρίσει η ψυχή της, ήρθε η τραγική είδηση του θανάτου του Ντόνοβαν Μάρσαλ και η μπασκετική οικογένεια «βυθίστηκε» στο πένθος.
Όχι άλλο πόνο…».