Σοφρωνιάδης: «Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα»

sofrwniadisΜετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ και ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, ο τιμ μάνατζερ του ΓΑΣ Αετός Μάκης Σωφρονιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook:

“Το περασμένο Σάββατο βρεθήκαμε όλοι σε κακή ημέρα με αποτέλεσμα να γίνει μια κακή εμφάνιση. Ίσως μείναμε στις τρεις συνεχόμενες νίκες και κάπου αποπροσανατολιστήκαμε. Ήταν ένα δυνατό χαστούκι που πιστεύω να μας ξυπνήσει για τη συνέχεια. Είμαστε άλλωστε μαθημένοι στα δύσκολα… Πέρσι τέτοια εποχή βρισκόμασταν στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και ενώ όλοι μας είχαν ξεγραμμένους είχα δηλώσει ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα όπως και έγινε…”, τόνισε ο παράγοντας του ΓΑΣ Αετός και πρόσθεσε:

“Στηρίζουμε απόλυτα την προσπάθεια της ομάδας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και τώρα κοιτάζουμε μπροστά, στον επόμενο ματς. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι δύσκολο και… πονηρό όμως μπορούμε να κλείσουμε νικηφόρα τον γύρο και να αποδείξουμε ότι η ήττα από τον ΟΦΗ ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Εγγυώμαι ότι σαν διοίκηση θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να βρίσκεται και του χρόνου η ομάδα στην Α2 και είμαι σίγουρος ότι τον Μάιο θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι”.

Λύση συνεργασίας με Δανιήλ

Παράλληλα, ο σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Δανιήλ, ο οποίος αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους: «Ο ΓΑΣ Αετός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον άμεσο συνεργάτη του Σάββα Κατσούνη, Δημήτρη Δανιήλ, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια σε ότι κάνει. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί ραντεβού του τιμ μάνατζερ Μάκη Σωφρονιάδη με προπονητή προκειμένου να στελεχωθεί το τεχνικό τιμ».