Σπάχια: “Να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα”

Επιστροφή στη… βάση για τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος, ύστερα από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις, φιλοξενεί το απόγευμα της Κυριακής (6/5, 17:00) στο “Στέλιος Καλαϊτζής” την ΑΕΝ Κηφισιάς, για την 28η Αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Στόχος του Πανερυθραϊκού είναι πρώτα απ’ όλα η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, που θα επιτρέψει στον σύλλογο να πετύχει το δεύτερο στόχο που είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα με το τέλος της σεζόν, όπως τόνισε ο Έλισον Σπάχια.

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ επικίνδυνο και δύσκολο ματς απέναντι στην ΑΕΝ Κηφισιάς, αφού οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε άσχημη βαθμολογική θέση και η νίκη είναι μονόδρομος για εκείνους. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι το μεταξύ μας αυριανό παιχνίδι είναι δίχως αύριο για την ομάδα της Κηφισιάς.

Ωστόσο, το ζητούμενο για εμάς είναι να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Όποιος βιάζεται να πει ότι η σεζόν τελείωσε για την ομάδα μας, θα τον διαβεβαιώναμε ότι κάνει λάθος. Θα πούμε ότι τέλειωσε η χρονιά στις… μεταβατικές προπονήσεις, γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μας, να μην σταματάμε να παλεύουμε σε κάθε ματς, γιατί αυτό αρμόζει στο βάρος της φανέλας που φοράμε. Αν δει, εξάλλου, κανείς την ένταση των προπονήσεων θα καταλάβει ότι δεν έχουμε χαλαρώσει στο ελάχιστο! Μένουν, λοιπόν, τρεις αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και θέλουμε σε αυτές τις εναπομείνασες αγωνιστικές να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, αποδεικνύοντας ότι η φετινή μας εκπληκτική πορεία μόνο τυχαία δεν είναι!

Και, φυσικά, το αυριανό ματς είναι το προτελευταίο στην έδρα μας για φέτος, οπότε ακόμη ένας παραπάνω λόγος αφενός για να γεμίσουν ξανά το “Στέλιος Καλαϊτζής” οι φίλαθλοί μας, αφετέρου για να κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας ώστε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα αυτή την υπέροχη χρονιά και να αφιερώσουμε ΚΑΙ σε εκείνους τις τελευταίες φετινές νίκες!”.

.
Διαβάστε ακόμη…