Στέφθηκε με επιτυχία το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΓΣ Ελιμείας!

gs elimeias xristoygenniatiko tournoua 1Το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ τμημάτων υποδομής που πραγματοποίησε ο ΓΣ Ελιμείας στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Κώμης το περασμένο σαββατοκύριακο (19-20/12) στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία! Σε αυτό το τουρνουά που οι ιθύνοντες τον σύλλογο θέλουν να μετατρέψουν σε θεσμό, συμμετείχαν τα σωματεία ΑΣ Αναγέννηση Σερβιών, ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης και ΑΣ Βελβεντό και σ΄ αυτό οι μικροί αθλητές των ομάδων, (αγόρια και κορίτσια), είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να παίξουν μπάσκετ, μα πάνω απ΄ όλα να καταλάβουν ότι αυτοί είναι το μέλλον των ομάδων τους!

«Τα σκορ των αγώνων δεν είχαν καμία σημασία και φυσικά σκοπός του τουρνουά ήταν οι μικροί αθλητές να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ένα παιχνίδι με τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους και να καταλάβουν ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και αυτό πρέπει να το ακολουθήσουμε και να το συνεχίσουμε στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου για το χριστουγεννιάτικο τουρνουά και συνεχίζει:

gs elimeias xristoygenniatiko tournoua 2»Συμμετείχαν 204 αθλητές στο σύνολο από όλες τις ομάδες και οι μικροί αθλητές και παράγοντες έμειναν ευχαριστημένοι στο τέλος του τουρνουά και ένιωσαν την ανάγκη να πραγματοποιήσουν κάτι παρόμοιο.
Μετά το τέλος των αγώνων ο ΓΣ Ελιμείας έδωσε δώρο ένα αναμνηστικό μπρελόκ σε κάθε αθλητή που πηρέ μέρος στο τουρνουά, για τις γιορτινές μέρες που μας έρχονται και τους έδωσε χαρά με αυτή την κίνηση.
Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση που τους κάναμε και θέλουμε στο μέλλον, αυτό το χριστουγεννιάτικο τουρνουά να γίνει θεσμός και να συμμετέχουν ακόμα περισσότερες ομάδες. Ακόμη να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τους προπονητές των ομάδων: Δημόπουλος Αλέξανδρος-Τσιρέκας Χαρίσιος (ΓΣ Ελιμείας), Παρδαλιός Γεώργιος (ΑΣ Αναγέννηση Σερβιών), Λιάκος Αθανάσιος-Τοπάλης Χρήστος (ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης), Ζανδές Χαρίσιος (ΑΣ Βελβεντό), αλλά και τους παράγοντες των ομάδων, που ήταν δίπλα στα μικρά παιδιά για πολλές ώρες και φυσικά μας τίμησαν με τη παρουσία τους.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους γονείς των παιδιών που παρευρέθησαν και κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Άνω Κώμης και είδαν από κοντά τους μικρούς αθλητές τους! Ευχόμαστε Καλές Γιορτές στους αθλητές και αθλήτριες, τους γονείς των παιδιών και ευχόμαστε στις ομάδες πάντα επιτυχίες!»