Στήριξη σε Κορωνίδη

Τις μεθοδεύσεις των σωματείων καταγγέλλει ο ΠΣΑΚ, καθώς επειδή δεν μπορούν να φανούν συνεπείς στην καταβολή των ποσών που προβλέπονται στα συμβόλαια των αθλητών προσφεύγουν σε διάφορες μηχανορραφίες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αρη Κορωνίδη και του Απόλλωνα Πατρών, με τον Σύνδεσμο να τονίζει πως πρόκειται να σταθεί δίπλα σε όλους τους αθλητές.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη μας λύπη , γινόμαστε μάρτυρες το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενόψη της δεδομένης αδυναμίας πολλών σωματείων να εκπληρώσουν τις αναληφθείσες προς αθλητές οικονομικές υποχρεώσεις, απαράδεκτων μεθοδεύσεων εις βάρος των αθλητών που έχουν στόχο την αποφυγή καταβολής των ποσών που προβλέπονται στα σχετικά ιδιωτικά συμφωνητικά.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του αθλητή Κορωνίδη Άρη όπου και επιχειρείται από το αντισυμβαλλόμενο σωματείο του Α.Σ Απόλλων Πατρών δια ψευδών ισχυρισμών αναφορικώς με τραυματισμό του ως άνω αθλητή, η αποφυγή εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων έναντι αυτού.

Ο  Σύνδεσμός μας θα σταθεί στο πλευρό όλων των αθλητών που υφίστανται η θα υποστούν συνέπειες στο μέλλον από αντίστοιχες συμπεριφορές με κάθε νόμιμο τρόπο , προτρέπει δε τα μέλη του όπως διασφαλίσουν με  τον αποτελεσματικότερο κατά περίπτωση τρόπο τα συμπεφωνημένα με τα  αντισυμβαλλόμενα σωματεία ή ΚΑΕ.

Θα είμαστε στο πλευρό των μελών μας για οποιαδήποτε συνδρομή εκ μέρους μας ζητηθεί».