Σταθόπουλος: «Κάθε Κυριακή κρινόμαστε, δεν επαναπαυόμαστε…»

Ιδανικά ξεκίνησε ο νέος χρόνος για τον Πανερυθραϊκό, με τη νίκη του απέναντι στον επικίνδυνο Πανελευσινιακό, ωστόσο η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη, αφού η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει αύριο (Κυριακή, 14/1, 17:00) εκτός έδρας την “γειτόνισσα” ΑΕΝ Κηφισιάς, στο τοπικό ντέρμπι.

Η “φαρέτρα” του Δημήτρη Χουχουλή θα είναι και πάλι γεμάτη, αφού άπαντες έχουν τεθεί στη διάθεσή του, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

Σοβαρότητα και πίστη στο πλάνο είναι τα συστατικά που θα δώσουν τη δυνατότητα στον Πανερυθραϊκό να διατηρηθεί σε επιτυχημένη τροχιά, όπως εξήγησε ο φόργουορντ της ομάδας , Γιώργος Σταθόπουλος, μιλώντας για το ματς με την ΑΕΝΚ…

“Η χρονιά ξεκίνησε με το… δεξί για εμάς, κάτι που θέλαμε πολύ και μας έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια. Όλοι στην ομάδα είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι γι’ αυτό, όπως και με τα όσα έχουμε καταφέρει έως τώρα. Ωστόσο, παράλληλα δεν ξεχνάμε ότι κάθε Κυριακή κρινόμαστε και δεν επαναπαυόμαστε με τις 8 νίκες και τη 2η θέση στην οποία βρισκόμαστε μέχρι στιγμής, προσπαθώντας διαρκώς, σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση, για το καλύτερο δυνατό…

Αυτό θα προσπαθήσουμε και απέναντι στην ΑΕΝΚ, μία ομάδα δυσκολοκατάβλητη, επικίνδυνη, με μερικούς πολύ έμπειρους παίκτες, που κάνουν τη διαφορά, αλλά και με αρκετό νεανικό ενθουσιασμό. Ειδικά στην έδρα τους είναι ακόμη πιο δυνατοί, όπως έχουν αποδείξει μέχρι τώρα, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε… διπλά συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο του κόουτς Χουχουλή -κάνοντας εκείνα που έχει ζητήσει από εμάς- και παρουσιαστούμε σοβαροί, τότε θα έχουμε τύχη αφενός να φανούμε ξανά ανταγωνιστικοί, αφετέρου να κάνουμε ακόμη ένα μεγάλο διπλό και να φτάσουμε άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας”.