Άλλη μία προσθήκη έκανε ο Πανερυθραϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Σταθόπουλου, που έπαιξε τη σεζόν 2016-17 στο Κορωπί, έχοντας 158 πόντους σε 30 αγώνες (5,3 μ.ό.). «Αναμφισβήτητα, αποτελεί τεράστια χαρά για μένα να φοράω τη φανέλα του Πανερυθραϊκού και να γίνω μέλος αυτής της Οικογένειας… Μιας ομάδας-πρότυπο, που είναι απ’ τις πλέον νοικοκυρεμένες και οργανωμένες στο χώρο μας» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανερυθραϊκού ο Γιώργος Σταθόπουλος.

«Συν τοις άλλοις, είναι πρόκληση το να βρίσκομαι υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Χουχουλή, που η πορεία του, αλλά και τα όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν το ποιος είναι. Τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη του και εύχομαι να κάνω στο πλευρό του το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα μου. Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας, πετυχαίνοντας τους στόχους μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Πανερυθραϊκός ΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σταθόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Την περασμένη σεζόν, ο νεοαποκτηθείς σκληροτράχηλος φόργουορντ του Πανερυθραϊκού πραγματοποίησε την πιο μεστή σεζόν της καριέρας του, καθώς αποτέλεσε ένα απ’ τα πολυτιμότερα “γρανάζια” του Κορωπίου, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (22χρ.), έχει προλάβει να αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες από την κατηγορία, μιας και αγωνίζεται στην Β’ Εθνική καθ’ όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας του, σε επίπεδο ανδρικού. Προτού φορέσει τη φανέλα του Κορωπίου, αγωνίστηκε κατά σειρά στον Δούκα και στην Νίκη Αμαρουσίου, όπου είχε επίσης αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Στον ΑΣΕΔ “μετακόμισε” το 2011 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, από τον οποίο ξεκίνησε το μπάσκετ. Την ίδια χρονιά, πήρε και υποτροφία για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Με την ομάδα των Εκαιδευτηρίων πανηγύρισε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα το 2012 και τη 2η θέση το 2013, ενώ το 2009 κατέκτησε την 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλεων (International Children’s Games), με την ομάδα της Αθήνας.

Γιώργο, καλωσόρισες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την “ερυθρόλευκη” φανέλα».