“Το μοναστήρι να ‘ναι καλά”, λέει ο ελληνικός λαός και αυτό δείχνει να ταιριάζει “γάντι” στο μυαλό του Κώστα Μίσσα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής είδε τον Τέιλορ Ντόρσεϊ να δηλώνει αδυναμία για να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα στην προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ, αλλά δεν άργησε να βρει τον παίκτη που θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Σε πρώτη φάση τουλάχιστον στην προετοιμασία… Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κλήθηκε άμεσα να πάρει… θέση στη “μάχη” της 12άδας!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει να είναι παρών στην προετοιμασία, καθώς ένας τραυματισμός που “κουβαλά” στον αστράγαλο δεν έχει υποχωρήσει και έτσι δεν μπορεί να θέσει εαυτόν στη διάθεση της εθνικής ομάδας. Η ενημέρωση για το πρόβλημα έγινε μέσω επιστολής προς την ΕΟΚ, την οποία όπως αναφέρει η ομοσπονδία έστειλε ο ατζέντης του παίκτη Κρις Εμενς!!! “… η πλήρης αποθεραπεία του ομογενή παίκτη από πρόσφατο τραυματισμό του στον αστράγαλο δεν θα ολοκληρωθεί πριν τα μέσα Αυγούστου, οπότε δεν θα μπορέσει να δώσει το “παρών” στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή, όπως γνωστοποίησε η ΕΟΚ, που επισημαίνει ότι σε αυτή ο παίκτης εκφράζει και την τιμή που ένιωσε με την κλήση του στην Εθνική Ομάδα, αλλά και οι ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη και την ανυπομονησία του να συμμετάσχει σε κάποια από τις επόμενες προσπάθειες.

Οι διοικούντες την ΕΟΚ και ο Κώστας Μίσσας ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον νεαρό παίκτη και ανανέωσαν την επαφή για κάποια από τις επόμενες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Η πόρτα, λοιπόν παραμένει ανοικτή για τον ομογενή, το πρόβλημα του οποίου πάντως άνοιξε διάπλατα την πόρτα για τον νεαρό άσο της ΑΕΚ. Ο “κιτρινόμαυρος” διεθνής που αγωνίστηκε το 2013 με το εθνόσημο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Ταλίν (και συνολικά μετρά 38 συμμετοχές, 19 με την Εθνική Νέων Ανδρών και 19 με την Εθνική Εφήβων) κλήθηκε να… παρουσιαστεί στην προετοιμασία της ανδρών.