papagiannis-giorgosΜετά την προσθήκη του Μιχάλη Λούντζη ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του έναν ακόμη νεαρό παίκτη. Ο λόγος για τον διεθνή με τις “μικρές” εθνικές ομάδες Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος θ’ ανήκει στο δυναμικό των “πρασίνων”, αλλά δεν θα βοηθήσει την ομάδα, καθώς η επιθυμία του να παραμείνει στις ΗΠΑ και να συνεχίσει εκεί τις σπουδές του, έγινε δεκτή απ’ τους διοικούντες το τριφύλλι!

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, γιατί με πίστεψε και θέλησε να με φέρει στην ομάδα. Τον ευχαριστώ γιατί ήθελα κι εγώ να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού», δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Παπαγιάννης και συμπλήρωσε: «Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αργύρη Πεδουλάκη που με πίστεψε από τότε που ήμουν 14 ετών και μου είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσω ήταν να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Με βοήθησε πολύ στο να πάρω την απόφασή μου.
Βεβαίως ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους γονείς μου, Κανέλλο και Μαρία και τον αδερφό μου, Μηνά, που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είναι πολύτιμοι για μένα».

Όσον αφορά το σκέλος της διάρκειας της συμφωνίας, αυτή είναι πολυετής, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της “πράσινης” ΚΑΕ, καθώς πρόθεση των “πρασίνων” είναι να ποντάρουν πολλά σ’ έναν παίκτη που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως.
Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σεβόμενος την προοπτική του παίκτη να συνδυάσει σπουδές υψηλού επιπέδου και αθλητισμό στις ΗΠΑ, του έδωσε το δικαίωμα επιλογής για το καλοκαίρι του 2015.