Στα… σκαριά διαδικτυακές μεταδόσεις από τον Απόλλωνα Πάτρας

Οι φίλοι του μπάσκετ δύσκολα θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των ομάδων τους κι αυτό είναι κάτι που έχει ήδη αρχίσει να προβληματίζει άπαντες. Με τους ιθύνοντες τον Απόλλωνα Πάτρας, πάντως να έχουν ήδη σκεφτεί την εναλλακτική λύση. Στα… σκαριά, λοιπόν, έχει μπει η λύση των διαδικτυακών μεταδόσεων των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας, όπως αποκαλύπτει η “Match”!

Βέβαια δεν έχει γίνει ξεκάθαρο εάν θα προχωρήσουν στη δημιουργία ενός διαδικτυακού αθλητικού τηλεοπτικού καναλιού, όπως κάνουν άλλες ομάδες (PAOKtv, PAOtv), όμως αναζητούν την πλέον ιδανική φόρμουλα για να επιτευχθεί ο στόχος τους. Η ολοκλήρωση άλλωστε του συγκεκριμένου εγχειρήματος έχει ένα ακόμη επιπλέον κέρδος για τους ιθύνοντες τον σύλλογο, καθώς μπορεί να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, όμως θα μπορούν οι χορηγοί της ομάδας να μπαίνουν σε κάθε… σπίτι των φίλων του συλλόγου, μέσω των διαδικτυακών μεταδόσεων κι αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν στον Απόλλωνα Πάτρας.

Εννοείται ότι επίσημα από πλευράς Απόλλωνα δεν λέγεται το παραμικρό, όμως όπως λέει και ο λαός, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…».

Πληροφορίες: “Match”