Στα χέρια του Παναγιώτη Ζωντού το “τιμόνι” της Ερμιονίδας

Ο Παναγιώτης Ζωντός θα οδηγήσει την Ερμιονίδα στα… μονοπάτια της Γ’ εθνικής. Η διοίκηση του συλλόγου εμπιστεύται στα χέρια του έμπειρου 54χρονου τεχνικού τα ηνία, αντί του Γιώργου Διαμαντόπουλου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ερμιονίδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Ζωντό. Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και να επιτύχει στους στόχους που θέσαμε από κοινού.
Ο κ. Ζωντός είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος μπάσκετ Α’ Κατηγορίας. Έχει παρουσία σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες. Έχει διατελέσει προπονητής στον Μακεδονικό (Α1, ULEB CUP), στον Παναθηναϊκό, Εσπερίδες (Α1 Γυναικών), ΑΠΟΕΛ (Α1 Κύπρου), Μίλωνα (Α2), Παλαιό Φάληρο (Α2), Άλιμο (Α2), στον Πανελευσινιακό (Β’ Εθνική), Ερμή Λαγκαδά (Β’), Λιβαδειά (Β’), Χαρίλαο Τρικούπη (Β’), Κεραυνό Αιγίου (Β’), Έσπερο Καλλιθέας, Ακράτα και σε ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων. Έχει συμβάλλει στην άνοδο των ομάδων του στην Α2, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Η παρουσία του κ. Ζωντού αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ερμιονίδας.
Ερμιόνη 1 Ιουλίου 2019
Από το Δ.Σ.”.