Στα χέρια του Τάκη Φωτεινάκη ο ΓΑΣ Κομοτηνής!

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε ο ΓΑΣ Κομοτηνής, καθώς έπεισε τον προπονητή Τάκη Φωτεινάκη να… επαναπατριστεί! Ο Έλληνας προπονητής που τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος στις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες του Κατάρ (παίδες και έφηβους), αλλά και προπονητής της Αλ Αχλί, ενώ είχε βρεθεί ουκ ολίγες φορές και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού παρακολουθώντας είτε σεμινάρια, είτε προπονητικά camp του ΝΒΑ, απάντησε θετικά στην πρόσκληση του ΓΑΣ Κομοτηνή και αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας!

«Επαναπατρίζουμε έναν δικό μας άνθρωπο!», αναφέρει η ανακοίνωση του θρακιώτικου συλλόγου, αποκαλύπτοντας την κίνηση της ομάδας, που βρήκε στο πρόσωπο του Φωτεινάκη τον αντικαταστάτη του Νεοκλή Λεμονίδη: «Ο coach Τάκης Φωτεινάκης ήταν από την αρχή ο πρώτος μας στόχος και είμαστε χαρούμενοι που συμφώνησε με τους στόχους μας! Μετά από μεγάλη καριέρα στις εθνικές ομάδες του QATAR, αλλά και στην επαγγελματική Liga της χώρας, με σημαντικές επιτυχίες αλλά και με εμπειρίες πλέον από το παγκόσμιο μπάσκετ που φτάνει μέχρι και τον μαγικό κόσμο του NBA παρακολουθώντας την προετοιμασία των Washington Wizards, είπε το ναι και αναλαμβάνει πρώτος προπονητής μας για την νέα σεζόν!
Καλώς ήρθες coach!
Μείνετε συντονισμένοι! Τα καλύτερα έρχονται!»…

Από την πλευρά του ο Έλληνας προπονητής αποχαιρέτησε το Κατάρ μ’ ένα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κείμενο. «Αυτό ήταν πολύ σκληρό και εξαιρετικά συναισθηματικό για μένα να γράψω….
Δεν είμαι σίγουρος από πού να ξεκινήσω, αλλά στη χώρα που με έχει πάρει ως νέο και προπονητή και με μετέτρεψε σε σοφότερο και πιο έμπειρο άνθρωπο και προπονητή, θέλω να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Σε όλους τους παίκτες που είχα το προνόμιο να συνεργαστώ μαζί τους, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με βοήθησαν να γίνω καλύτερος προπονητής!!
Προς το προπονητικό μου επιτελείο, βοηθούς προπονητές, προπονητές δύναμης και προσωπικό υποστήριξης ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που πάντα προσέχετε τους παίκτες μας και τους δώσατε την καλύτερη δυνατή εμπειρία γνώσης σας!!
Στην οικογένεια της ΑΛ ΑΧΛΙ και ΚΑΤΑΡ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΑΛ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και ολόκληρη την οργάνωση, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την ευκαιρία να ηγηθούν του προγράμματος και να αγωνιστούν με τις καλύτερες ομάδες της χώρας / περιοχής!!
Προς τους συναδέλφους προπονητές, αντιπάλους στο δικαστήριο, και φίλους, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υποστήριξη και τη βοήθειά σας κατά τη διάρκεια της χώρας!!
Ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ανυπομονώ για την επόμενη αποστολή μου και να συμμετάσχω σε ένα νέο σπουδαίο και ξεχωριστό project!!!
ΜΕΓΑΛΑ πράγματα έρχονται μπροστά για το ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!!!
Πάμε στο Κατάρ Μπάσκετ!!
Προπονητής Παναγιώτης Φωτεινάκης
Σε ευχαριστώ Κατάρ»…