Στεφανάκης: «Δεν έχει χαθεί όμως ακόμα τίποτα»

Τα προβλήματα δείχνουν να μην επηρεάζουν το Ηράκλειο το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις την υψηλότερη θέση.  Ο Γιάννης Στεφανάκης μίλησε στο athleticardio.gr για την πορεία της ομάδας και το πλασάρισμα στην καλύτερη δυνατή θέση, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτε…

Οι ευχές του για το Πάσχα:

«Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία. Ελπίζω ο αθλητικός κόσμος να είναι πιο κοντά σε όλες τις ομάδες της πόλης του Ηρακλείου για να υπάρξει κάτι καλύτερο του χρόνου. Εγώ θα περάσω το Πάσχα στο Ηράκλειο οικογενειακά».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής:

«Ελπίζω να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να τελειώσουμε όλοι την σεζόν υγιείς. Στόχος μας αρχικά ήταν η άνοδος και η τρίτη θέση αν και μετά την ήττα μας στην Αμαλιάδα δυσκολεύει.

Δεν έχει χαθεί όμως ακόμα τίποτα και θα παλέψουμε ακόμα και για την 4η ή και την 5η θέση που ίσως μας ανεβάσει. Θα κυνηγήσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος και είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι. Έχουμε τρία σερί ντέρμπι και μετά το ματς μας με την Αγία Παρασκευή θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα αν και το περίμενα πιο ανταγωνιστικό. Στον δεύτερο γύρο αρκετές ομάδες είχαν οικονομικά προβλήματα. Φέτος θα ανέβουν ομάδες με πιο λίγες ήττες από ότι περίμενα.

Υπάρχει πάντως ενδιαφέρον και όλα θα κριθούν στο τέλος. Θα γίνει μάχη από την τρίτη θέση και κάτω και στην ουρά. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα που πάντως το περίμενα πιο ανταγωνιστικό».