Στην Ελλάδα και πάλι ο Κεν Μπάρλου για το BBC

Τα βλέμματα των παιδιών που συμμετέχουν στο Camp του Μπάνε Πρέλεβιτς μπορεί να ήταν στραμμένα σήμερα στους Γιώργο Αποστολίδη και Κώστα Χαραλαμπίδη, οι οποίοι ήταν οι προσκεκλημένοι, όμως η αγωνία τους είναι μεγάλη για να δουν από κοντά τον Κεν Μπάρλοου, που απ’ το μεσημέρι βρίσκεται στην Ελλάδα! Ο αμερικανός έφτασε το μεσημέρι με την μνηστή του στη Θεσσαλονίκη και η άφιξή του στην συμπρωτεύουσα σήμανε συναγερμό στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Το αεροδρόμιο πλημμύρισε από κόσμο με τον Αμερικανό να δηλώνει απίστευτα ευγνώμων από το θερμό καλωσόρισμα. Ο Κένεθ θα δώσει το παρών στην αυριανή συνέντευξη τύπου στις 13.30 στο μπαρ- ρέστοραν Bennigan’s.

“Είχα μια μεγάλη καριέρα 16 ετών αλλά τα καλύτερα χρόνια μου ήταν στον ΠΑΟΚ. Τότε είχαμε όλοι το πνεύμα του πολεμιστή και δημιουργήσαμε το φαινόμενο εκείνης της ομάδας του ΠΑΟΚ. Με την επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει η αρχή για την εμπλοκή μου με την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ειδικότερα. Ενθουσιάστηκα όταν δέχτηκα την πρόσκληση με παράξενο τρόπο από τον Μπάνε. Δεν μπορούσε να με βρει και έστειλε μέιλ στο γιό μου στο facebook. Του είπε ότι με ψάχνει, στη συνέχεια μίλησα μαζί του μέσω του ίντερνετ και ήρθα. Όταν προσγειωνόταν το αεροπλάνο έβλεπα αν θυμάμαι κάτι. Θέλω να βγω στους δρόμους, να πάω στο Πανόραμα. Θα ήθελα να δω ξανά όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες. Δε θέλω να φύγω χωρίς να τους δω. Θυμάμαι όλα όσα όμορφα περάσαμε. Έχω στο σπίτι μου φωτογραφίες και βίντεο από την Γενεύη. Ακόμα θυμάμαι τους πανηγυρισμούς τους φιλάθλων”!!!

Στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη πάντως οι δύο προσκεκλημένοι Αποστολίδης και Χαραλαμπίδης φρόντισαν να δώσουν τη δική τους παράσταση υπογράφοντας αυτόγραφα, παίζοντας μπάσκετ με τους πιτσιρικάδες που λαμβάνουν μέρος στο καμπ.
Μάλιστα, ο Αποστολίδης γιόρτασε μαζί τους και τα γενέθλια του (έκλεισε χθες τα 27 του χρόνια) και έσβησε το κεράκι που υπήρχε στην τούρτα του- έκπληξη των διοργανωτών. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και κατενθουσιασμένος που είμαι στην ομάδα του προέδρου» είπε αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ του Μπάνε Πρέλεβιτς για να συμπληρώσει: « Δεν περίμενα την έκπληξη. Ευχαριστώ για όλα Θέλω να πω στα παιδιά που βρίσκονται εδώ ότι μέσα από την σκληρή δουλειά, με δύναμη και θέληση όλα μπορούν να επιτευχθούν».
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης με την σειρά του συμβούλευσε τους μελλοντικούς καλαθοσφαιριστές να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά μέσα στο παρκέ επισημαίνοντας ότι : «Δεν έχω ούτε τη σωματική μάζα, ούτε το ανάλογο ύψος αλλά όσα πέτυχα στην καριέρα μου, το έκανα μέσα από την θέληση, την επιμονή και την υπομονή».