Η Αγία Παρασκευή ξεκίνησε το χτίσιμο της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Η αρχή ως είθισται έγινε με τον προπονητή, με τον Γιάννη Κτιστάκη να είναι αυτός που τελικά αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. 

Η ανακοίνωση:

«O Coach Γιάννης Κτιστάκης στην ΚΑΠ!

Ο Coach Γιάννης Κτιστάκης αναλαμβάνει να οδηγήσει την ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της National League 2 (Γ’ Εθνική) 2023-2024!
Ο Coach Κτιστάκης είναι πτυχιούχος της Σ.Ε.Φ.Α.Α του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο του Νόβι Σαντ στη Σερβία.
Μέχρι πριν λίγες ημέρες είχε χρέη Ομοσπονδιακού προπονητή οδηγώντας την Εθνική Ομάδα Νεανίδων (U18) στην τρίτη θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 που έγινε στην Σόφια ενώ και στο παρελθόν έχει καταγράψει συμμετοχές και επιτυχίες ως πρώτος ή δεύτερος προπονητής εθνικών ομάδων μικρών ηλικιών (U16, U18, U20).
Ως Head Coach ανδρών έχει μακρά εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες τόσο στα πρωταθλήματα ανδρών (Πεύκη, Ένωση Ιλίου κ.α.) όσο και στα πρωταθλήματα γυναικών (Πρωτέας Βούλας, Αθηναϊκός κ.α.) όπου έχει κατακτήσει νταμπλ Α1 γυναικών και έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Eurocap.
Καλωσόρισες στην ΚΑΠ Coach!».