thanos-kamariwtisΣε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο ΑΣ Καρδίτσας, καθώς προσέθεσε στο ρόστερ του το Θάνο Καμαριώτη, ένα εξαιρετικά ταλαντούχο αθλητή που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α1 Εθνική με τη φανέλα των Τρικάλων.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Θάνου Καμαριώτη στο ρόστερ της ομάδας. Ο αθλητής ανήκει στα Τρίκαλα BC και θα αγωνιστεί δανεικός για μια σεζόν στην Καρδίτσα. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία την Κ.Α.Ε. Τρίκαλα BC, την κορυφαία ομάδα μπάσκετ της Θεσσαλίας. 

Ο 21χρονος ύψους 2.01μ. Θάνος Καμαριώτης ξεκίνησε το μπάσκετ με τη Δόξα Δρυμού Θεσσαλονίκης, ενώ σε ηλικία 16 ετών έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τον Ερμή Λαγκαδά. Στην Α2 αγωνίστηκε για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν και το 2014 εντάχθηκε στο ρόστερ των Τρικάλων και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων και διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα, το μπασκετικό ταλέντο και τον άριστο χαρακτήρα του. Τον υποδεχόμαστε με χαρά στην οικογένεια του Α.Σ. Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».