Στην Κόρινθο μετακομίζει ο Σκορδάς

Παίκτης του ΚΑΟ Κορίνθου είναι από σήμερα ο Παντελής Σκορδάς. Ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ βρήκε “στέγη” στην Κόρινθο για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, επιστρέφοντας έτσι στο νότιο όμιλο της Β΄Εθνικής, λίγους μήνες μετά την άνοδο στην Α2 με την Καρδίτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος μας ανακοινώνει την ένταξη του αθλητή Σκορδά Παντελή στο ρόστερ του αντρικού τμήματος.
Ο Παντελής με την ενέργεια, την δύναμη και το ταλέντο που τον διακρίνει θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις κάτω από το καλάθι για τον ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Ο 20χρόνος ύψους 2,02 φόργουορντ-σέντερ έχει γεννηθεί στο Άργος. Από τις ακαδημίες της ΑΕΚ Άργους πήγε στον Ίκαρο Καλλιθέας που αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική το 2014-15 και συνέχεια με την Ένωση Ιλίου πάλι στην Β’ Εθνική το 2015-16. Κατά την περσινή σεζόν βοήθησε αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΑΣ Καρδίτσας στην Β’ Εθνική, την κατάκτηση της 2ης θέσης και την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Το 2014 ως μέλος της Εθνική παίδων U17 πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ντουμπάι. Χωρίς αμφιβολία όμως η πιο σημαντική και μεγαλύτερη διάκριση ήρθε το καλοκαίρι του 2015 στον Βόλο όπου ως μέλος της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Η Διοίκηση καλωσορίζει τον Παντελή Σκορδά στην οικογένεια του ΚΑΟ Κορίνθου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».