Στην Κόρινθο ο Κεφαλάς

kefalasΔυναμικά συνεχίζει ο ΚΑΟΚ τη μεταγραφική του ενίσχυση προχωρώντας σε ακόμα μία σημαντική κίνηση. Ο λόγος για τον Κώστα Κεφαλά, ο οποίος έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Κεραυνό αλλάζει στέγη.

Η ανακοίνωση:

«Ενισχύοντας τη φιλοσοφία της και το όραμα της για την εντοπιότητα στους αθλητές που στελεχώνουν το αντρικό τμήμα, η διοίκηση του ΚΑΟ Κορίνθου είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον αθλητή Κεφαλα Κώστα. 
Ή εμπειρία, το ταλέντο και η ποιότητα του Κωστα είναι αδιαμφισβήτητα, αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο πλούσιο βιογραφικό του.
Είναι γεννημένος στις 7/4/1981, έχει ύψος 1,86 μ. και αγωνίζεται στη θέση του πλέι – μέικερ. Από το Βέλο Κορινθιας ξεκίνησε το μπασκετικό του ταξίδι και σε ηλικία 16 ετών πήγε στην Α.Ε.Κ., όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στον Πανελευσινιακό, τον Ιωνικό Νίκαιας, τη Δάφνη, τον Κολοσσό Ρόδου, την Ξάνθη, τον Κεραυνό Αιγίου, τη Νήαρ Ηστ, την Ε.Α. Πατρών και το Ψυχικό και τα τελευταία 4 χρονια αγωνίστηκε στον Κεραυνό Αιγιου. 
Κώστα καλώς ήρθες στον ΚΑΟ Κορινθου, καλή μπασκετική χρόνια με πολλά καλάθια, υγεία και επιτυχίες για τον σύλλογο μας».