Στην Πάτρα το All Star Game στις 9-10 Μαρτίου

Μετά από την… αναγκαστική ανάπαυλα της περασμένης περιόδου, το All Star Game επιστρέφει. Το διήμερο 9-10 Μαρτίου το ραντεβού των φίλων του μπάσκετ δίνεται στην Πάτρα και στο κλειστό της Περιβόλας. Οι διοικούντες τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ (οι συνδιοργανωτές της φιέστας) φρόντισαν να πείσουν φέτος τον ΟΠΑΠ (βασικό χορηγό) να ενισχύσει οικονομικά το όλο εγχείρημα κι έτσι οι… εκλεκτοί αθλητές του μπασκετικού κόσμου θα βρεθούν στην αχαϊκή πρωτεύουσα για λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και θεάματος.
Το All Star Game, βέβαια, πέρα απ’ τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα θα έχει για μία ακόμη φορά και έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς αναπόσπαστο κομμάτι της γιορτής θα είναι ο αγώνας των αθλητών με καρότσι (ΟΣΕΚΚ), όπως και οι επισκέψεις των αθλητών, των παραγόντων και των ανθρώπων της ΟΠΑΠ σε σχολεία και ιδρύματα της περιοχής.
Η επιλογή της Πάτρας μόνο τυχαία δεν ήταν για να φιλοξενήσει τη γιορτή, καθώς στόχος είναι ν’ αναδείξουν οι συνδιοργανωτές την δυναμική που έχει το μπάσκετ στην περιφέρεια και να στείλουν παράλληλα το μήνυμα ότι το άθλημα διαθέτει ισχυρά ερείσματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπου μπορεί να ανθίσει απαλλαγμένο απ’ τη βία και τον τυφλό φανατισμό.
Θα πρέπει τέλος να επισημάνουμε ότι θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη του 20ου All Star Game απ’ την κρατική τηλεόραση, τόσο των αναμετρήσεων του Σαββάτου, όσο και των εκδηλώσεων της Κυριακής.