Στην Πεντέλη Αποστολόπουλος και Καρτσωνάκης

apostolopoulos-dimitrisΣτην Πεντέλη θα βρίσκεται από την ερχόμενη σεζόν ο Δημήτρης Αποστολόπουλος. Αυτή όμως δεν είναι το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα για τον σύλλογο καθώς απέκτησε και τον Σπύρο Καρτσωνάκη.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται στην οικογένεια της τον πολύπειρο pointguard Δημήτρη Αποστολόπουλο .

Η εξαιρετική πορεία του Δημήτρη σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, η εμπειρία του ,το ταλέντο του αλλά και ο χαρακτήρας του, εκτιμήθηκαν από την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση του συλλόγου που τον εμπιστεύονται απόλυτα να οδηγήσει την νέα ομάδα από την υπεύθυνη και νευραλγική θέση του playmaker.

Ακόμη η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον εξαιρετικό smallforward –guard Σπύρο Καρτσωνάκη έναν αθλητή που είχε στο στόχαστρο της εδώ και χρόνια και ήρθε τώρα η στιγμή να τον εντάξει  στο δυναμικό της .

Η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ καλωσορίζει τους δυο αθλητές ευχόμενη υγεία και πολλές επιτυχίες για τους ίδιους και την ομάδα.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές του teammanager της ομάδας Άρη Μανιάτη με συγκεκριμένους  στόχους , για να δημιουργηθεί μια ομάδα με χημεία, ένα αξιόμαχο σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στους φιλόδοξους στόχους της διοίκησης .

Καθημερινά από Τρίτη ως Παρασκευή στις 18:30 συνεχίζονται  υπό τις οδηγίες του Κώστα Χαρτοματσιδη οι ανοικτές προπονήσεις στα πλαίσια της μεταβατικής περιόδου».