Στην πόρτα εξόδου ο Μπαϊρακτάρης!!!

Δεν έχει συμπληρώσει καλά-καλά ούτε δύο 24ωρα στην ΑΕΚ κι ο Στάθης Μπαϊρακτάρης παρουσιάζεται έτοιμος να αποχωρήσει!!! Αιτία αυτής της κίνησης δεν είναι άλλη απ’ τη στάση της επιτροπής σωτηρίας της Ένωσης.

Tα μέλη της επιτροπής σωτηρίας έχουν εκφράσει την πρόθεση να προχωρήσουν όπως είχαν προαναγγείλει την Παρασκευή στο Πρωτοδικείο κι από εκεί να οριστεί η προσωρινή διοίκηση της ομάδας. Μία κίνηση που βρίσκει αντίθετο τον Μπαϊρακτάρη, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να μεταπείσει μέλη της επιτροπής σε συνάντηση που είχε μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα συζήτησε με τους Παπαϊωάννου και Χήνα και τους ζήτησε να μην «διασύρουν» την ομάδα, με ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου. Εξήγησε, μάλιστα ότι ο ίδιος μπορεί ν’ αναλάβει την προεδρία της ομάδας, δίχως το Πρωτοδικείο, δεδομένου ότι έχει υπογράψει συμφωνητικό για την ανάληψη του μάνατζμεντ με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Γιάννη Φιλίππου! Τους ανέφερε επίσης ότι τους παραχωρεί τη διοίκηση κι ο ίδιος είναι διατεθειμένος όσα λεφτά «ρίξουν» εκείνοι στην ομάδα, εκείνος να βάλει τα διπλάσια, υπό την προϋπόθεση πάντα να μην υπάρξει προσφυγή. Κίνηση που σύμφωνα με τον 72χρονο επιχειρηματία δεν ταιριάζει στην ιστορία του συλλόγου.

Η αρνητική απάντηση, όμως που έλαβε, τον ενόχλησε αφάνταστα και δεν αποκλείεται να τον οδηγήσει στην πόρτα εξόδου της ομάδας, εάν δεν αλλάξει κάτι. Σε περίπτωση, βέβαια, που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα βρεθεί και πάλι στον… ωκεανό, δίχως όχι σανίδα σωτηρίας, αλλά ούτε σαμπρέλας για να επιπλεύσει!!!