Στη Γ΄ εθνική ο ΓΑΣ Αμφισσας

Πέρασαν 26 χρόνια από την τελευταία φορά που η Άμφισσα βρέθηκε στις εθνικές κατηγορίας. Μία διαδρομή στο τοπικό πρωτάθλημα λαμβάνει τέλος, καθώς ο ΓΑΣ Άμφισσας θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική, καθώς αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση της ΕΟΚ.

Τη σεζόν που μας πέρασε η Αμφισσα τερμάτισε στην 3η θέση της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, ενώ από την ερχόμενη θα αντικαταστήσει το Λοκρό Αταλάντης, μετά την άρνηση του Άρη Θήβας να πάρει τη θέση του.

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του ΓΑΣ Άμφισσας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόφαση της να αποδεχτεί την πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, και να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Σε μια κατά κοινή ομολογία, δύσκολη περίοδο για ένα τέτοιο εγχείρημα, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσουμε πόρους και υποστηρικτές ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες μετά από 26 χρόνια! Ήταν άλλωστε διακαής πόθος των φιλάθλων μας, των αθλητών μας και της Διοίκησης. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα εκπροσωπήσει επάξια την Άμφισσα και όλη την Φωκίδα. Περιμένουμε την ηθική και υλική συμπαράσταση όλων των φιλάθλων και των τοπικών παραγόντων στην ιστορική αυτή προσπάθεια.

Ραντεβού στο γήπεδο…».