Στη Λάρισα η Εθνική με τη Μεγάλη Βρετανία

Η καρδιά του μπάσκετ θα “χτυπήσει” στη Θεσσαλία από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (26/5) τρεις πολύ σημαντικές δράσεις.

Photo by basketballworldcup/2023

Η Εθνική Ανδρών θα παίξει με την Μεγάλη Βρετανία στις 30 Ιουνίου στο κλειστό της Νεάπολης, αγώνα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Παράλληλα θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό γήπεδο της Καρδίτσας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, ενώ στη Λάρισα θα γίνει το 3X3GR National Tour, ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά του θεσμού, το οποίο έχει αναγνωριστεί από τη FIBA.

Η ανακοίνωση:

«Η Θεσσαλία θα γίνει το επίκεντρο του ελληνικού μπάσκετ από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου με τρεις παράλληλες πολύ σημαντικές δράσεις να προδιαθέτουν για… πορτοκαλί πανδαισία.

Η Εθνική Ανδρών θα υποδεχθεί στη Λάρισα, στο γήπεδο της Νεάπολης, την αντίστοιχη τηςΜεγάλης Βρετανίας  στις 30 Ιουνίου, για τον τελευταίο της αγώνα της πρώτης φάσης των προκριματικών ομίλων του FIBA World Cup 2023.

Η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα και το νέο κλειστό της πόλης, από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου, προκειμένου να διεξαχθούν στην Περιφέρεια το ίδιο χρονικό διάστημα οι παράλληλες σημαντικές δράσεις του αθλήματος.

Η Λάρισα επίσης… περιμένοντας το παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών, θα φιλοξενήσει το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου το 3Χ3GR National Tour, ένα από τα σημαντικά τουρνουά του θεσμού, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τη FIBA και μετατρέπεται σε γιορτή του μπάσκετ με μεγάλο αριθμό συμμετοχών όπου διεξάγεται».