Στις ακαδημίες του Ερμή Σχηματαρίου ο Μητρόπουλος

Άλλος ένας προπονητής προστέθηκε στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών του Ερμή Σχηματαρίου. Η νεοφώτιστη ομάδα στη Β’ Εθνική ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Μητρόπουλο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Γιάννη Μητρόπουλου, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Μητρόπουλος είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για τους μεγάλους αγώνες της ζωής. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Περιστερίου και σε μικρή ηλικία διαγνώστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό το πρόβλημα υγείας δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στα όνειρα του, με τον ίδιο να αφήνει πίσω του τον όγκο στην παρεγκεφαλίδα. Το μπάσκετ αποτέλεσε το δικό του «φως» στο δρόμο προς τη ζωή και μέχρι σήμερα ασχολείται ενεργά με το άθλημα που αγάπησε και συνεχίζει να αγαπά. Μετά την αγωνιστική δράση ως αθλητής τόσο στην κορυφαία κατηγορία Α1 αλλά και στην Ευρώπη Euroleague Basketball !!!! ο Γιάννης Μητρόπουλος βρέθηκε και στους πάγκους, εκεί όπου έχει προπονήσει τόσο σε επίπεδο ανδρών, όσο και σε επίπεδο ακαδημιών, έχοντας δημιουργήσει το δικό του βιογραφικό σε ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας.

Γιάννη Μητρόπουλε σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου και ευχόμαστε η δική σου θέληση για ζωή, να μεταδοθεί στους μικρούς φίλους της ομάδας και να αποτελέσει κίνητρο για να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το μπάσκετ!!!

Ο σύλλογος μας συνεχίζει με απόλυτη προτεραιότητα να επενδύει στις ακαδημίες μας ,στελεχώνοντας τα τμήματα μας με έναν ακόμη καταξιωμένο άνθρωπο του μπάσκετ».