Στις 12:00 το Νίκη Βόλου-Διαγόρας

Το μεσημέρι της Κυριακής (στις 12:00) θα διεξαχθεί ο προσεχής αγώνας της Νίκης με τον Διαγόρα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του βολιώτικου σωματείου, προλαβαίνοντας την ΕΟΚ. Οι λόγοι είναι φυσικά συγκοινωνιακοί και έχουν να κάνουν με την επιστροφή του Διαγόρα στη Ρόδο. Παράλληλα, η Νίκη κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, η οποία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο τον τελευταίο καιρό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«Την Κυριακή στις 12:00 ο αγώνας της Νίκης με τον Διαγόρα

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι για συγκοινωνιακούς λόγους ο αγώνας μπάσκετ με τον Διαγόρα Ρόδου θα διεξαχθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα η διοίκηση του συλλόγου, οι προπονητές και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, καλούν όλους τους φιλάθλους της πόλης να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο και να γίνουν για ακόμη μία φορά ο 6ος παίκτης στην προσπάθεια για την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη στον αγώνα με τον Αίαντα Εύοσμου».