Στις 13 Οκτωβρίου το Καρδίτσα – Αμύντας

Η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα της Καρδίτσας για αναβολή του αγώνα με τον Αμύντα για την 1η αγωνιστική της Α2 το προσεχές Σάββατο (3/10). Το ματς θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου.

Ο ΑΣΚ υπολειτουργεί εδώ και ημέρες λόγω του καταστροφικού περάσματος του τυφώνα Ιανού, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Λόγω των ζημιών που υπέστη το νέο Κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας από τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΣ Καρδίτσας – ΑΟ Αμύντας της 03/10/2020 για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 13/10/2020, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Το μήνυμα της Καρδίτσας:

«Μια πόλη που μετρά ακόμη τις τεράστιες πληγές της, είναι η Καρδίτσα μας, μετά την εξωπραγματική πλημμύρα που έπληξε την περιοχή μας. Όλοι μας γίναμε μάρτυρες της απόλυτης καταστροφής, σε σπίτια, επιχειρήσεις, αγρούς, αυτοκίνητα και υποδομές, όλοι μας έχουμε τη δική μας πικρή ιστορία να διηγηθούμε, μέσα στον εφιάλτη που εκτυλίχθηκε και δυστυχώς, δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Οι οικογένειες και οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί, θα πρέπει άμεσα να έχουν τη βοήθεια και τη στήριξη που απαιτείται, χωρίς εκπτώσεις και αναβολές και όλοι οι υπεύθυνοι φορείς, θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, δίνοντας ελπίδα στους πολίτες και χειροπιαστές αποδείξεις του ενδιαφέροντός τους.
Η Καρδίτσα πνίγηκε στη λάσπη, δεν πρέπει όμως να πνιγεί στην απόγνωση, που είναι ακόμη πιο καταστροφική…

Ανάμεσα και δίπλα σε όλους, και ο Α.Σ.Καρδίτσας βρίσκεται στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του. Τα γραφεία του συλλόγου, χτυπήθηκαν αλύπητα από τον “Ιανό”, ενώ το νέο κλειστό γυμναστήριο είναι εκτός λειτουργίας. Η ανδρική ομάδα, θεωρητικά ξεκινά το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής το προσεχές Σάββατο 3 Οκτωβρίου, όμως αναγκαστικά υπολειτουργεί εδώ και δέκα ημέρες. Ήδη, ζητήθηκε αναβολή για την πρώτη αγωνιστική, όμως είναι άγνωστο πότε ο σύλλογος θα μπορέσει να επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς.

Αυτές τις ημέρες δοκιμασίας, η ομάδα μας κατάφερε να κάνει κάποιες προπονήσεις σε κλειστά γυμναστήρια της ευρύτερης περιοχής. Αυτό έγινε μετά από την θερμή ανταπόκριση και φιλοξενία από Δήμους και φορείς της Δυτικής Θεσσαλίας. Οφείλουμε λοιπόν, σε αναγνώριση της διάθεσης και της προσφοράς τους, να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Τρικκαίων και τον Αντιδήμαρχο κ. Άκη Αναστασίου καθώς και το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο.Τρίκαλα για τη διευκόλυνση χρήσης του κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων, τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θανάση Σκάρλο και τον κ. Δημήτρη Αλεξόπουλο για τη βοήθειά τους στη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου Σοφάδων,καθώς και τον πρόεδρο του γυμναστικόυ σύλλογου σοφάδων,Δημήτρης Πώποταςγια την παραχώρηση των προπονητικών ωρών!Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την ταβέρνα “Το Λαδοφάναρο” στα Τρίκαλα και τον ιδιοκτήτη της και ανιδιοτελή φίλαθλο του μπάσκετ Αντώνη Πλιάτσικα, για τη θερμή φιλοξενία της ομάδας μας».