Στις 22-23/9 το 5ο Τουρνουά «Αχιλλέας Μέντζος» από τον Μίλωνα

Ο Μίλωνας δεν ξεχνά τους ανθρώπους που αποτέλεσαν μέρος της ιστορίας του συλλόγου. Κι ένας εξ’ αυτών ήταν ο Αχιλλέας Μέντζος, με τους «πράσινους» να διοργανώνουν το 5ο τουρνουά στη μνήμη του αθλητή και φίλου του Μίλωνα, με τη συμμετοχή μάλιστα σε αυτό ομάδων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις εθνικές κατηγορίες. Πανιώνιος, Μεγαρίδα και Ερμής Σχηματαρίου είναι οι τρεις σύλλογοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μίλωνα για ν’ αγωνιστούν στο τόσο σημαντικό αυτό τουρνουά.

«Ο ΑΟΝΣ Μίλων διαχρονικά τιμά και σέβεται την ιστορία του και τους ανθρώπους του.
Σε αυτή την κατεύθυνση ο Μίλωνας διοργανώνει το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ “Αχιλλέας Μέντζος”, στη μνήμη του αθλητή και φίλου Αχιλλέα Μέντζου στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου και συνεχίζει: «Ο Αχιλλέας Μέντζος αγωνίστηκε για δύο δεκαετίες στον Μίλωνα και είναι ένα από τα σπουδαιότερα πρόσωπα του συλλόγου. Είναι αξιοσημείωτο πως έγινε μέλος και της Εθνικής Ομάδας, ως παίκτης που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Αγωνίστηκε και στον Πανιώνιο όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του, τη σεζόν 1985-86.

Επίσης διετέλεσε προπονητής του Μίλωνα ενώ βρέθηκε ως προπονητής και σε Περιστέρι, Εθνικό, Πρωτέα και Κρόνο.

Ο Αχιλλέας Μέντζος πάνω απ’ όλα ήταν φίλος και ένας δικός μας άνθρωπος πού χάραξε ανεξίτηλα το όνομα του στην ιστορία του Μίλωνα και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».