Στις 9/4 το Αιγάλεω-Λιβαδειά, χωρίς θεατές στις εξέδρες…

basketball_jumpballΤην ακύρωση του μηδενισμού της Λιβαδειάς και την επανάληψη του αγώνα με το Αιγάλεω, δίχως μάλιστα θεατές στις εξέδρες του “Σταύρος Βενέτης” αποφάσισε η ομοσπονδία! Η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΟΚ έκρινε ότι το παιχνίδι που είχε στιγματιστεί απ’ την επίθεση αγνώστων προς την αποστολή των Βοιωτών, θα πρέπει να επαναληφθεί, δικαιώνοντας έτσι τις προσδοκίες των ιθυνόντων τον σύλλογο της Λιβαδειάς. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για την Τετάρτη 9 Απριλίου, στις 17:00

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:
“Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 89/3-04-2014 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ επικυρώθηκε η υπ’ αριθμ. 24/3-04-2014 εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας με την οποία ακυρώνει την απόφαση των Διαιτητών για μηδενισμό του Σωματείο ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ με 20-0.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφασίζει την επανάληψη του αγώνα ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (2ος όμιλος) και ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΑΙΓΑΛΕΩ κεκλεισμένων των θυρών”.