Η επόμενη μέρα της ΑΕ Κομοτηνής, έπειτα από την αποχώρηση του Σωτήρη Κοκκινόπουλου από τον πάγκο της ομάδας, βρίσκει τους ιθύνοντες τον σύλλογο ετοιμοπόλεμους. Ή για να το θέσουμε πιο σωστά, προετοιμασμένους για τη λύση που απαιτείται. Και αυτή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα είναι… διπλή!

Με τεχνικό δίδυμο, λοιπόν αναμένεται να παρουσιαστεί η ΑΕ Κομοτηνής στη νέα περίοδο, καθώς το “χρίσμα” όπως λένε οι πληροφορίες από την Κομοτηνή θα δοθεί σε δύο άτομα που γνωρίζουν αρκετά καλά την ομάδα. Και έπαιξαν και καθοριστικό ρόλο στην πορεία της τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τους Βασίλη Στοάκη και Μεχμέτ Τσαούς Μουράτ, που όπως όλα δείχνουν θα “οδηγήσουν” την ΑΕ Κομοτηνής τη νέα σεζόν.

Η εκ των έσω λύση στη διάδοχη κατάσταση θεωρείται και ως πιο σίγουρη για τον σύλλογο, καθώς οι Στοάκης-Μουράτ ήταν οι άμεσοι συνεργάτες του Κοκκινόπουλου και γνωρίζουν άριστα την ομάδα. Συν τοις άλλοις πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το νεαρό της ηλικίας τους, καθώς κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν οι ιθύνοντες τον σύλλογο να επενδύσουν και για το μέλλον. Ένα ακόμη παράγοντας που οδηγεί στη συγκεκριμένη λύση είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Στοάκης-Μουράτ στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα, αλλά και η πολύ σημαντική βοήθεια που έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια, όντας ουσιαστικά εκείνοι που είχαν “υπογράψει” τις επιτυχίες ανόδου της ομάδας. Το… πλήρωμα του χρόνου και της δικαίωσης, υποστηρίζουν στην ΑΕ Κομοτηνή ήρθε για τους δύο, στους οποίους και αναμένεται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να δοθεί και το “χρίσμα” και επίσημα.