Ο νεοσύστατος Αίολος-Γόμφοι δείχνει ότι θέλει να παίξει καθοριστικό ρόλο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, προσθέτοντας έναν ακόμη παίκτη με αρκετές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες στο ρόστερ του. Ο Γιώργος Μόσιαλος, που την περασμένη περίοδο φορούσε τη φανέλα της Λάρισας στην BasketLeague είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου των Τρικάλων.

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:
«Ο Αίολος-Γόμφοι Τρικάλων ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μόσιαλου, προσθέτοντας έτσι έναν παίκτη που προέρχεται από την Basket League με τα χρώματα της Λάρισας.
Ο 23χρονος (26/12/97) Λαρισαίος guard μετά από τη θητεία στην Αμερική με στο Knox College και στο Western New Mexico και αφού πήρε το πτυχίο του στη διοίκηση επιχειρήσεων, επέστρεψε πέρυσι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα και αγωνίστηκε στην Basket League.
Ο νεαρός γκαρντ έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ακαδημία του Δήμου Λαρισαίων και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΕΛ, ενώ αγωνίστηκε και στη Β’ Εθνική κατηγορία με τον Φοίνικα Λάρισας, πρωτού ανοίξει τα φτερά του για την Αμερική.
Η διοίκηση της ομάδας του εύχεται πάντα επιτυχίες σε αγωνιστικό και ανθρώπινο επίπεδο».

Από την πλευρά του ο Μόσιαλος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ανακοίνωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος για την συμφωνία με τον Αίολο – Γόμφοι Τρικάλων. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να μπορέσουν να υλοποιηθούν οι στόχοι. Έρχομαι με πολύ διάθεση και πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά θα πετύχουμε τον σκοπό μας».