Στον Απόλλωνα επέστρεψε ο Πολυμένης

Δεν έμεινε για πολύ καιρό μακριά από τον Απόλλωνα, ο Θάνος Πολυμένης, καθώς ο σύλλογος της Καλαμαριάς ανακοίνωσε την επιστροφή του αθλητή στην ομάδα έπειτα από απουσία μόλις εφτά μηνών.

Η ανακοίνωση:

«O ΘΑΝΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Μετά από 7 μήνες και την μεταγραφή του το καλοκαίρι στην ομάδα της Γέφυρας (11 συμμετοχές) . πρωτοπόρου στον 4ο όμιλο στην Β’ Εθνική ο Θάνος Πολυμένης επιστρέφει στην ομάδα μας .
Σε γνώριμα λημέρια πλέον ο Θάνος μετά το κάλεσμα της Διοίκησης αλλά και του προπονητικού team , όπως και πέρυσι θα βοηθήσει την ομάδα μας στον στόχο που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς και δεν είναι άλλος από την σωτηρία και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία μετά και τις ανακατατάξεις που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι με την μείωση των ομίλων και κατ’ επέκταση τον αριθμό των ομάδων Αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 ,έχει ύψος 1,97 και είναι γεννημένος στις 2/4/2000
Θάνο σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία με Υγεία και Πολλές Νίκες με την Ομάδα μας.
Ευχαριστήριο
Το ΔΣ Ττου ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Διοίκηση του ΜΓΣ Γέφυρας και προσωπικά τον κο Νούλη Μπίσκα για την διευκόληνση της πραγματοποίησης μετακίνησης του Θάνου Πολυμένη στην ομάδα μας ».