Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Διαγόρας Δρυοπιδέων. Η ομάδα του Αιγάλεω που επέστρεψε στη Γ΄ εθνική έβαλε στο ρόστερ της τον Γιώργο Διαμαντόπουλο.

diamantopoulos_giorgos_diagoras_dryopideonΟ 26χρονος φόργουορντ την περασμένη περίοδο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και με την προσθήκη του ο Διαγόρας αποκτά πέρα από δύναμη στη φροντ λάιν και εμπειρία. Κι αυτό διότι ο ύψους 1.98 παίκτης έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Αιγάλεω, του Ιωνικού ΝΦ και του Περάματος στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής.

“Από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν”

Για τη νέα σελίδα της καριέρας του στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, αλλά και την ΦΕΑ για την οποία όπως τόνισε θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, ο Διαμαντόπουλος μίλησε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του Διαγόρα», δήλωσε αρχικά ο «Διαμαντό» όπως τον αποκαλούσαν στη ΦΕΑ και πρόσθεσε: «Με τον coach Σπύρο Σαμόλη τα είπαμε και μου εξήγησε το ρόλο που θα χω στην καινούργια μου ομάδα. Καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη Γ’ εθνική».

Όσο για τη ΦΕΑ, ο καλαθοσφαιριστής που μετά το πέρας των προπονήσεων ερχόταν σε …κόντρα με τον συμπαίκτη του Γιώργο Διαρμογιάννη σε έναν άτυπο διαγωνισμό καρφωμάτων, τόνισε: «Θεωρώ πως είναι η ομάδα που μόνο τα καλύτερα λόγια θα χω να λέω. Αρχικά για τους ανθρώπους της διοίκησης, έπειτα για τον προπονητή Κυριάκο Κοσμίδη και τον βοηθό του Γιώργο Τσούφη. Συνέχεια με συμβούλευαν και ήταν δίπλα μου για να με διορθώνουν και να γίνομαι κάθε φορά και καλύτερος. Τέλος, όλοι οι παίχτες πέρα από πολύ καλοί επαγγελματίες θεωρώ πως είναι και άνθρωποι διαμάντια».

Και κατέληξε: «Η ΦΕΑ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Όλοι τους μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω πρωταγωνιστής αν και το αποτέλεσμα στο τέλος μας πίκρανε λίγο. Παρόλα αυτά θεωρώ πως ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και είχαμε καταλάβει το πραγματικό νόημα του παιχνιδιού. Που ήταν να το ευχαριστιόμαστε. Τους εύχομαι υγεία και να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει».