Στον Εθνικό επέστρεψε ο Γεωργοπαπαδάκος

Τρία χρόνια μετά, οι δρόμοι του Σάκη Γεωργοπαπαδάκου με τον Εθνικό συναντώνται ξανά, καθώς ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε με τους πειραιώτες για την ερχόμενη σεζόν. 

Η ανακοίνωση:

«H επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο. Ο έμπειρος γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα μας, όπου αγωνίστηκε ξανά τη σεζόν 2019-20.

Οι συστάσεις για τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο περισσεύουν, καθώς έχει «πλούσια» παρουσία στις Εθνικές Κατηγορίες και λογίζεται στους κορυφαίους γκαρντ. Την περσινή σεζόν ο 37χρονος καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Elite League με τη φανέλα του Παπάγου. Ο Σάκης είχε εξαιρετική παρουσία και βοήθησε τους «Στρατηγούς» να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στο παρελθόν ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος εκτός του Εθνικού έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αιγάλεω (δύο ανόδους από Β’ σε Α2 το 2003-04 και από Α2 σε Α1 το 2004-05), Τρίκαλα (άνοδο από Β’ σε Α2 το 2006-07), Πορφύρα, Αμύντα, Περιστέρι, Ιωνικό Νίκαιας, ΕΦΑΟΖ, Παγκράτι, Μανδραϊκό, Δάφνη Δαφνίου και Δούκα.
Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος δήλωσε σχετικά: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Εθνικό και θα φορέσω ξανά τη φανέλα της ομάδας. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, την οποία ο κόσμος θα έρχεται να δει στο γήπεδο και θα το ευχαριστιέται.

Θα δίνουμε το 100% κάθε μέρα τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις, ώστε να μπορούμε τα βράδια να κοιμόμαστε ικανοποιημένοι. Ελπίζουμε η προσπάθεια μας να βγαίνει και στα παιχνίδια και να παίρνουμε νίκες.
Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν και πάνω από όλα να μην έχουμε τραυματισμούς ούτε εμείς, ούτε καμία άλλη ομάδα».