Μετά από πέντε χρόνια, Κώστας Σορώτος και Κώστας Τζιάλλας συναντούνται ξανά, καθώς ο Εθνικός έντυσε στα «μπλε» τον 29χρονο φόργουορντ, πραγματοποιώντας ακόμα μία… ηχηρή μεταγραφή.

Η ανακοίνωση:

«Μία ακόμα πολύ σπουδαία προσθήκη (ίσως την τελευταία) πραγματοποίησε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, που απέκτησε τον 28χρονο φόργουορντ Κώστα Τζιάλλα. Ο έμπειρος παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα μας για ένα χρόνο και θα αποτελέσει ακόμα ένα όπλο στη φαρέτρα του Κώστα Σορώτου εν όψει του νέου πρωταθλήματος στη Β’ Εθνική.

Ο Κώστας Τζιάλλας με ύψος 2,07μ. ξεκίνησε την καριέρα του από τη Δόξα Άρτας ενώ έχει αγωνιστεί στον Σπόρτιγκ, το Παλαιό Φάληρο και τον Ίκαρο Καλλιθέας στην πρώτη εν τάξη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Το 2012 μεταγράφηκε στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς όπου ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας των Βορείων Προαστίων στην Α1. Να τονίσουμε πως το 2008 ο έμπειρος φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα της Δάφνης όπου είχε προπονητή τον τεχνικό της ομάδας μας Κώστα Σορώτο».