Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζει ο Ερμής να δημιουργεί την ομάδα της νέας σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα από το Σχηματάρι προχώρησε σε μία κίνηση ουσίας καθώς έκανε δικό του τον, δυναμικό φοργουόρντ, Δημήτρη Γράβα.

Η ανακοίνωση:
«Το ρολόι μετρούσε αντίστροφα, η βόμβα πυροδοτήθηκε και έσκασε! Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γράβα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στην Elite League, πραγματοποιώντας μία μεγάλη μεταγραφή με την προσθήκη ενός πρωταθλητή της Α2 και έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Basket League.

Ο Δημήτρης Γράβας είναι 30 ετών και αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ελευθερούπολης, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο με 12.2 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά μέσο όρο, ενώ το 2021-2022 αναδείχθηκε πρωταθλητής Α2 με την Καρδίτσα. Τη σεζόν 2020-2021 βρέθηκε στο Μεσολόγγι, με το οποίο αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί σε Μαχητές Δόξας Πεύκων, Προμηθέα και Δόξα Λευκάδας.

Η προσθήκη του 30χρονου φόργουορντ ισχυροποιεί το ρόστερ του Νίκου Οικονόμου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Ερμή μας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς και τον όγδοο παίκτη συνολικά, μαζί με τις επεκτάσεις των συμβολαίων.

Σε δήλωσή του, ο Δημήτρης Γράβας επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι της οικογένειας του Ερμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Οικονόμου και τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη. Ελπίζω με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας. Ραντεβού στο γήπεδο!».