Στον Ηρακλή ο Εσθονός με ελληνικό διαβατήριο Στεν Σοκ!

Μετά την απόκτηση του Λιθουανού Εντβίνας Σέσκους ο Ηρακλής συνεχίζει να… “ψωνίζει” από την αγορά των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης! Έτσι ο δεύτερος παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα του “γηραιού” θα προέρχεται από την Εσθονία, αλλά θα αγωνίζεται για λογαριασμό του Ηρακλή με το ελληνικό του διαβατήριο! Ο λόγος για τον Στεν Σοκ, τον 29χρονο γκαρντ που απέκτησαν οι “κυανόλευκοι”.

Και αν σε κάποιους το επώνυμο Σοκ, θυμίζει κάτι από το παρελθόν, δεν έχουν κάνει λάθος… Ο Στεν Σοκ έχει σχέση με τον Τιτ Σοκ που έχει αγωνιστεί την περίοδο 1992-96 με τον Παναθηναϊκό και τη σεζόν 1997-98 με τον Άρη, όντας ο γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή.

Η ανακοίνωση συνεργασίας με τον Εσθονό Στεν Σοκ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες από το επίσημο site του συλλόγου, που όμως στο προφίλ της ομάδας στο facebook καλωσόρισε το νέο απόκτημα… “Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή γκαρντ ΣΤΕΝ ΣΟΚ (29, 1.84) για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!”, αναφέρει χαρακτηριστικά…

.
Διαβάστε ακόμη…