Ο Ηρακλής συνεχίζει να στελεχώνει την ομάδα του εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ετσι ο «γηραιός» κατάφερε να κάνει δικό του τον Νώντα Παπαντωνίου, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. 

Η ανακοίνωση:
«Το Τμήμα Μπάσκετ του Ηρακλή ανακοινώνει την ένταξη του Νώντα Παπαντωνίου στην Ομάδα του για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επίτευξη ομαδικών και ατομικών στόχων.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Νώντας Παπαντωνίου γεννήθηκε στον Χολαργό στις 28 Απριλίου του 1990, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ο Παπαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στο Μαρούσι και στη συνέχεια έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Κολοσσό Ρόδου, Προμηθέα Πάτρας, Φάρο, Πανιώνιο, Λάρισα, ΠΑΟΚ, Κραϊόβα, Λάρισα ενώ έχει επίσης αγωνιστεί και στην Ισπανία με τις Araberri και Lleida.

Την περσινή σεζόν (2019-20), στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος που αγωνίστηκε με την ομάδα της Λάρισας, είχε 11 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο. Πέρσι συμμετείχε στην εκπληκτική πορεία της Λάρισας στο πρωτάθλημα ως την 4η θέση. Είχε σε 30 ματς σε κανονική περίοδο και πλειοφς 3,6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 13 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.
Ο Νώντας Παπαντωνίου έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008, της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009 και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2010.
Καλώς ήλθες Νωντα, με υγεία και δυναμη!».