Ο σχεδιασμός στον Ικαρο ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου είναι δυναμική. Ετσι, στην ομάδα της Καλλιθέας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν, ο Λεωνίδας Βαϊδακης, ο οποίος θα ενισχύσει με την εμπειρία του την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Στον Ίκαρο ο Βαϊδάκης

Με τον καλύτερο τρόπο «ανοίγει» τον… χορό των μεταγραφών η ομάδα μας, η οποία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο point guard, Λεωνίδα Βαϊδάκη (32χρ., 1.85μ.). Ο Λεωνίδας Βαΐδάκης έρχεται να αποτελέσει ένα δυνατό «όπλο» στην φαρέτρα του coach Παύλου ενόψει της νέας σεζόν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ικάρου Καλλιθέας την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική με τον Εθνικό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί δύο σεζόν στους Ίκαρους Τρικάλων, 4 χρόνια στους Τιτάνες Παλαμά πανηγυρίζοντας και δύο ανόδους, ενώ αντίστοιχες ανόδους μέτρησε και στα 4 χρόνια που έμεινε στην Ένωση Ιλίου και στις 3 σεζόν στο Παλαιό Φάληρο.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο 32χρονος αθλητής δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστώ τη διοίκηση και τον coach Γιάννη Παύλο για το ενδιαφέρον τους και την απόλυτα επαγγελματική προσέγγιση τους. Θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Παράλληλα, θέλω να μοιραστώ ό,τι μπορώ από την εμπειρία μου με τα νέα παιδιά της ομάδας. Εύχομαι ολόψυχα καλή χρόνια με υγεία στον Ίκαρο Καλλιθέας αλλά και σε όλες τις ομάδες όλων των πρωταθλημάτων».