Ο Γιάννης Παύλου επιστρέφει στον Ικαρο, όντας κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου! Ο Ελληνας τεχνικός την περασμένη σεζόν βρισκόταν στον Αρη Νικαίας, ενώ υπό τις οδηγίες του η ομάδα επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

“Στον Ίκαρο ο coach Παύλος

Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από τον coach Γιάννη Παύλο. Ο coach Παύλος, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου, καθώς με αυτόν στα ηνία η ομάδα μας κατάφερε να επανέλθει στις Εθνικές κατηγορίες. Σε μία σεζόν που προμηνύεται αρκετά δύσκολη οι γνώσεις του και η αποδεδειγμένη όρεξη για δουλειά που έχει, αποτελούν μία σημαντική δικλείδα ασφαλείας για τον σύλλογο.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο νέος τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον επίτιμο πρόεδρο κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου! Βασική αρχή του συλλόγου είναι η ανάδειξη νέων αθλητών κι αυτό είναι κάτι που αντιπροσωπεύει κι εμένα ως προπονητή. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους αθλητές να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ! Στην παρούσα φάση δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια μόνο σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Ο Ίκαρος Καλλιθέας καλωσορίζει τον coach Γιάννη Παύλο και πάλι στην «οικογένεια» του και του εύχεται κάθε καλό σε αυτή τη νέα πρόκληση”