Στον Ιωνικό ο Ιμπραημάκης

Η ενίσχυση στον Ιωνικό συνεχίζεται και μάλιστα σε όλους τους τομείς καθώς η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ενέταξε στο δυναμικό της, τον Μανώλη Ιμπραημάκη. 

Η ανακοίνωση:

«Μία σημαντική προσθήκη πραγματοποιήθηκε τη τελευταία εβδομάδα. Δεν αναφερόμαστε σε αθλητή, αλλά σε ένα άνθρωπο του μπάσκετ με τεχνικές γνώσεις και παρουσία στους πάγκους αρκετών ομάδων. Μιλάμε για τον Μανώλη Ιμπραημάκη που την προηγούμενη χρονιά ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα του Αιγάλεω. Η εμπειρία του και η εργατικότητά του θα βοηθήσουν την ομάδα και το κόουτς Ζάχο στη δύσκολη κατηγορία της Β Εθνικής. Μανώλη, ο σύλλογος του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΦ σε καλοσωρίζει στη μπασκετική του οικογένεια ευχόμενος ολόψυχα υγεία και καλά αποτελέσματα!

Ο Μανώλης Ιμπραημάκης δήλωσε:
« Ήρθα σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Με παρουσία στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα κάτι που με κάνει ιδιαίτερα περήφανο! Το μπάσκετ ανδρών,έχει καταφέρει να αναδείξει μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες με πορεία τεράστια στα μεγαλύτερα bc της χώρας. Πιστεύω στον εαυτό μου και στο υλικό της ομάδας και περισσότερο δε στο κόουτς Γιώργο Ζάχο. Τον ευχαριστώ προσωπικά για τη τιμή που μου έκανε και ελπίζω στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα που θα κάνουν υπερήφανους όλους μας και γενικότερα τη πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας».