ofi_logoΠαίκτης του ΟΦΗ είναι από σήμερα ο Γιάννης Τόζιος. Ο 23χρονος σέντερ (με ύψος 2.09μ.) συμφώνησε το μεσημέρι με την ομάδα της Κρήτης και θα την ενισχύσει την επερχόμενη σεζόν στην προσπάθεια που θα κάνει να παραμείνει στην Α2.

Ο Τόζιος αποκτήθηκε με υποσχετική ενός χρόνου από τον Μαντουλίδη και αύριο το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Ηράκλειο προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά.

Μάρτζος: «Θέλουμε χρόνο ακόμα»

Για την αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη ομάδα της Α1, αλλά και για τη νίκη επί του Ηρακλή το περασμένο Σάββατο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Πάρις Μάρτζος. «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι μέσα στην προετοιμασία μας για να μπορέσει να βρεθεί ο ένας με τον άλλο. Είμαστε μια νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο και πιστεύω ότι αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα. Το τρίποντο θα μπορούσε να το πετύχει ο καθένας από τα παιδιά. Απλά, έτυχε να ήμουν εγώ στην τελευταία επίθεση και ευτυχώς πήγαν όλα καλά» τόνισε ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ.

Οσον αφορά το ματς με την Κηφισιά, ο Μάρτζος τόνισε: «Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να το απολαύσουμε. Είναι ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα Α1. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να δει την προσπάθεια που καταβάλλουμε. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να είναι σίγουρος ότι εμείς θα δώσουμε το 100% των προσπαθειών μας».

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Κηφισιά

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε τους φιλάθλους του ότι στο παιχνίδι με την Κηφισιά δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Αντιθέτως, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι, θα πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο αξίας 10 ευρώ, όπως είναι η κατώτερη τιμή που ορίζεται βάσει της προκήρυξης της ΕΟΚ.